Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου » Δικαίωση για την πρώην Διοίκηση του ΕΚΠ

Δικαίωση για την πρώην Διοίκηση του ΕΚΠ

Μια ακόμα αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών εκδόθηκε χθες 16/11/2022, σύμφωνα με την οποία καταρρίπτεται μία ακόμη προσπάθεια της Ομάδας των Καταληψιών του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, να συκοφαντήσουν μέλη του προεδρείου της τελευταίας νόμιμης διοίκησης του ΕΚΠ. Μια προσπάθεια που ενορχηστρώθηκε μέσα σε κομματικά γραφεία και είχε ως στόχο να θολώσει τις παρανομίες που διαπράχθηκαν στις εκλογές για ανάδειξη Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας την περίοδο 2017-2018.

Η μήνυση εναντίον μελών της τελευταίας νόμιμης διοίκησης -εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΔΕΣΥ- καθώς και εναντίον εργαζόμενης (!) τάχα για υπεξαγωγή εγγράφων, κατέπεσε πανηγυρικά με τη χθεσινή αθωωτική απόφαση.

Όλη η Πάτρα θυμάται τη βρώμικη και ύπουλη επιχείρηση κατασυκοφάντησης μας, με δημοσιεύσεις περί δήθεν οικονομικές ατασθαλίες και υπεξαγωγής εγγράφων και κωδικών, που είχαν ως στόχο να περιτυλίξουν με ηθικοφάνεια την κατάληψη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας και της πολιτικής ανηθικότητας της Παράνομης Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, φαίνεται και από τον τρόπο που επιλέγουν να αντιμετωπίζουν μία εργαζόμενη: σύροντάς τη στα δικαστήρια και αρνούμενοι να της δώσουν τη νόμιμη αποζημίωση!

Αυτή η συμπεριφορά χαρακτηρίζει αδίστακτους εργοδότες και όχι συνδικαλιστές που τάχα «νοιάζονται για την εργατική τάξη».

Πρόκειται για ένα συντονισμένο σχέδιο παρελκυστικών τακτικών και συμπεριφορών που στόχο έχουν να παρατείνουν όσο περισσότερο μπορούν την παραμονή τους στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Όλες οι πράξεις παρανομίας θα τύχουν της κρίσης της Δικαιοσύνης και όλοι όσοι τις έπραξαν θα κριθούν πολιτικά και ηθικά για κάθε μία από αυτές. Η δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, επιβάλλεται να αποδίδεται άμεσα. Έχουν περάσει τέσσερα (4) χρόνια από την προσφυγή σωματείων – μελών του ΕΚΠ για την ακύρωση των παράνομων εκλογών, έχει εκδοθεί πρωτόδικη απόφαση που μας δικαιώνει και η έκδοση τελεσίδικης απόφασης καθυστερεί με διάφορα τεχνάσματα και παρελκυστικές τακτικές που επιτρέπεται στους αντιδίκους να χρησιμοποιούν. Γιατί;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *