Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου » Ομοφοβικό και Ρατσιστικό Παραλήρημα στο Ε.Κ. Πάτρας

Ομοφοβικό και Ρατσιστικό Παραλήρημα στο Ε.Κ. Πάτρας

Με αφορμή το πρόσφατο ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα του επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης Τ.Α.Σ., Δημήτρη Αγγελόπουλου, το οποίο χειροκροτήθηκε από τους ομοίους του μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό στο Συνδικαλιστικό Κίνημα της περιοχής μας.

Οι συμπεριφορές αυτές, δυστυχώς, είναι ο κανόνας για τον άνθρωπο αυτό, αφού, με τον τρόπο αυτό, θεωρεί ότι δίνει εξετάσεις στους ανώτερους του και προβάλλεται η «αξία» του.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που επανειλημμένα έχει εκφραστεί με ρατσιστικά λόγια για την επικεφαλής της ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ και πρώην Πρόεδρο του Ε.Κ. Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου, μιλώντας απαξιωτικά για το φύλο, την ηλικία.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος δεν δίστασε να κανιβαλίσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θίγοντας άκρως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως είναι τα θέματα υγείας, φτιάχνοντας δικές του ιστορίες.

Αυτές οι συμπεριφορές είναι το όνειδος του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Όμως το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: Ποια είναι η θέση όσων ανήκουν και εκπροσωπούν την Τ.Α.Σ., το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας για αυτές τις ρατσιστικές συμπεριφορές;

Η εκκωφαντική σιωπή τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνενοχή στη διαρκή προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *