Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου » Δελτίο Τύπου 20-05-2019

Δελτίο Τύπου 20-05-2019

Σήμερα, 20/5/2019, εκδόθηκε η απόφαση 351/2019 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία δικαιώνει την προσφυγή της Συνδικαλιστικής Παράταξης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας «ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ. Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία» με επικεφαλής τη Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου.

Η προσφυγή αφορούσε την ακύρωση των παράνομων και καταχρηστικών Αρχαιρεσιών στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας που διεξήχθησαν από την ευκαιριακή σύμπραξη ΠΑΜΕ και Σπανού.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εδώ και ενάμιση χρόνο είναι ακέφαλο, χωρίς νόμιμη Διοίκηση, αφού δεν αναγνωρίζονται νόμιμες διαδικασίες στις Αρχαιρεσίες.

Όλες οι έκνομες ενέργειές τους, η σωρεία παραβιάσεων προσωρινών διαταγών, οι παρεμποδίσεις συμμετοχής στις συνελεύσεις των αντιπροσώπων της Παράταξης «ΣΥΝΔΕΣΥ» με βία και απειλές, φέρνουν πλέον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ανομίας, προ των ευθυνών τους έναντι του Νόμου.

Όλες οι αποφάσεις της παράνομης Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, τόσο συλλογικές όσο και ατομικές, στερούνται νομιμότητας και οι εμπνευστές τους θα υποστούν τις νόμιμες κυρώσεις.

Η Συνδικαλιστική Παράταξη «ΣΥΝΔΕΣΥ» συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα της για επικράτηση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *