Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου » Δελτίο Τύπου – Νέα παραγραφή αδικημάτων

Δελτίο Τύπου – Νέα παραγραφή αδικημάτων

Πάτρα, 17.10.2022

Ενώ η έκδοση της Εφετειακής Απόφασης που θα κρίνει τελεσιδίκως το κύρος των παράνομων εκλογών Ιουνίου 2018 για τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναμένεται, μετά από 4,5 έτη εκκρεμοδικίας, οι παρανομήσαντες απολαμβάνουν των ευεργετημάτων από τις παύσεις διώξεων που κατά καιρούς η Πολιτεία θεσπίζει, με εξαγγελλόμενο σκοπό την αποσυμφόρηση της Ποινικής Δικαιοσύνης.

Έτσι, μόλις σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, έπαυσε τη δίωξη σε βάρος όσων δεν επέτρεψαν τον Δεκέμβριο 2017 στην Δικαστική Αντιπρόσωπο και την Εφορευτική Επιτροπή να κάνουν εκλογές με συμμετοχή όλων των παρατάξεων και υποψηφίων, όπως επέτασσε η προσωρινή διαταγή, επειδή το συγκεκριμένο αδίκημα έχει τεθεί σε υφ’ όρο παραγραφή, με νόμο του 2020.

Ακόμη μία πράξη παρανομίας που διαπράχθηκε «εν ονόματι» της ολοκληρωτικής αντίληψης περί αυθεντικών εκφραστών των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας που δυστυχώς επιδοτείται από την Πολιτεία!

Πλανώνται πλάνη οικτρά όμως, όσοι παρανόμησαν και θεωρούν ότι θα ξεπλύνουν τις παρανομίες και αυθαιρεσίες τους στα πλυντήρια της παραγραφής και της λησμονιάς. Όσα έλαβαν χώρα τότε κατά τις εκλογές της βίας και νοθείας, αποτελούν στίγμα για τους ίδιους και μαύρη σελίδα στην ιστορία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *